Yritys

Koillismaalainen vaihtoehto katsastus- ja rekisteröintipalveluihin
Kuusamolainen – Koillismaalainen – Kotimainen

Koillismaan Autokatsastus Oy on tammikuussa 2015 Kuusamossa toimintansa aloittanut yrittäjävetoinen, yksityinen ja samalla ainoa Koillismaalla toimiva kotimainen ja koillismaalainen, ketjuihin kuulumaton katsastusasema. Siis se ainoa oikea kuusamolainen, koillismaalainen ja kotimainen. Toimitilamme sijaitsivat aluksi Mustin ja Mirrin kanssa samassa rakennuksessa osoitteessa Huoparintie 2.

Olemme muuttaneet 15.1.2020 ja asemamme sijaitsee nykyään Mustin ja Mirrin viereisessä rakennuksessa aivan Prismaa vastapäätä osoitteessa Huoparintie 4, 93600 Kuusamo.

Raskaan kaluston määräaikaiskatsastuksiin saimme toimiluvan 28.1.2016, kun silloiset toimitilat vihdoin viimein järjestyivät. Nykyään raskaan kaluston toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Tamppitie 2, KKP-Tuotanto Oy:n tiloissa.

Erikoiskatsastukset (muutos- ja rekisteröintikatsastukset) raskaalle kalustolle olemme aloittaneet marraskuun lopussa 2016.

Yksittäishyväksynnät sekä hyväksytyn asiantuntijan lausunnot olemme aloittaneet yhteistyössä Oy Testmill Ltd:n kanssa elokuussa 2017.

Yrityksestämme on pikkuhiljaa kasvanut ns  Täyden palvelun koillismaalainen katsastusasema :). Kaiken tämän on mahdollistanut asiakkaamme, yhteistyökumppanimme sekä ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

 

Joustava ja luotettava – helppo tulla

Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa, ammattitaitoista ja asiakasläheistä palvelua. Tavoitteenamme on tarjota koillismaalainen ”oman kylän” vaihtoehto katsastuspalveluihin ja samalla katsastusasema, jonne on helppo tulla ja jossa asiakas saa asiansa hoidettua nopeasti ja miellyttävästi.

 

Kurvaa katsastukseen – ilman ajanvarausta tai vaikka varatulla ajalla! Toivotamme Sinut aina tervetulleeksi!

Voit tulla katsastukseen ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan puhelimitse tai nettisivujen kautta niin vältyt varmasti turhalta jonottamiselta. Muistathan varata katsastusajan, jos ajoneuvosi on syystä tai toisesta käyttökiellossa. Esimerkiksi liikennekäytöstä poiston tai ”pitkäksi” menneen katsastusajan vuoksi.

Odotellessasi ”tuoretta leimaa” tarjoamme kahvit, joskus jopa nisun kera, ja tietysti päivän lehden luettavaksi. Voit seurata katsastusta hallissa tai toimistosta käsin. Teit niin tai näin, katsastusmies antaa palautteen autosi kunnosta henkilökohtaisesti.

Raskaalla puolella ei ole varsinaisia aukioloaikoja vaan raskas kalusto katsastetaan ajanvarausten perusteella, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Hoida vaikka kauppa- tai muita asioitasi, me katsastamme autosi sillä välin

Voit myös jättää autosi meille katsastettavaksi ja noutaa sen sitten kun sinulle sopii aukioloaikojen puitteissa tai tarvittaessa joustavasti johonkin muuhunkin aikaan sovitun mukaisesti.

 

Ajoneuvojen ja vesikulkuneuvojen rekisteröinnit sekä liikenne- ja autovakuutukset

Voit hoitaa meillä myös ajoneuvojen rekisteröintiasiat, omistajanvaihdot, liikennekäyttöönotot/-poistot, siirtoluvat. Hoidamme myös vesikulkuneuvojen rekisteröinnit (venerekisteröinnit). Samalla saat kätevästi otettua ajoneuvoosi lakisääteisen liikennevakuutuksen ja halutessasi tekaisemme myös vapaaehtoisen autovakuutuksen eli kaskon. Teemme vakuutuksia useisiin eri vakuutusyhtiöihin.